Member Controls

English Discussions > Won't load objects in Object workshop
illumLink to postposted: Fri Jan 30, 2015 3:00 pm

Member since:
 2015-01-29
Posts:
 2
Hey guys, I hope you can help me out here.

Yesterday I were using simPE and made some recolors, worked just fine. Today when I started it only objects from H&M and Celebration stuff loaded in Object workshop. How come? I haven't done anything in particular expect from start and shut the program down.

I have tried to reload them by Extra - Preference.. and restart the program. But it won't work. So now i don't what to do, even tried to google it.

I have all the games from base to M&G + H&M and Celebration.

Thanks in advance. :)
GhostLink to postposted: Sat Jan 31, 2015 2:35 am

Member since:
 2006-03-19
Posts:
 955
I don't know if you've noticed, but this site is virtually dead. I am willing to try to help, but I'm basically the one who didn't leave the room when the lights went out. I'm not really an expert. You are likely to find more people at Mod the Sims.

I would run a system check to be sure that everything is being found correctly. I don't know why it would have changed, but it does seem as though it probably did. If it's not finding everything, you can adjust the file table. If it is, then you can either ask at Mod the Sims, or I can try coming up with theories until we get one that works or you get tired of them and go ask at MTS. :)
illumLink to postposted: Sat Jan 31, 2015 10:28 am

Member since:
 2015-01-29
Posts:
 2
Whell that's a shame, beacuse i think this site is pretty useful! But thank you for telling me.

I will try it out, then ask on MTS. And if nothing helps, just install it on new again. Everything works when you re-install.. *typical computers


viewthread, 0, 0, Wont-load-objects-in-Object-workshop